PUNCAK BUKIT KLEDANG IPOH

Tuesday, 13 October 2009

BM MTB CARNIVAL

Jumpa lagi rakan2. Dah lama tak update blog saya ni. Tak de idealah nak update. So, kali ni kita bercerita pulak tentang BM MTB yang saya dan kawan2 dah tempuhi. Route BM kali ini amat mencabar terutama sekali bab downhill. Kalau tak hati2 boleh terbang macam superman hari tu. Memang layan habis. Kali ni gambar saya bersama kawan2 dari Sri Iskandar, Taiping dan Salak tak banyak. Maklumlah kayuh "SORANG-SORANG". Kerja saya pagi ni ialah cilok gambar dari blog2 lain. Asalkan ada baju Orange Apple Green, terus je saya cilok. Demi kawan2 no problem.Memang azam di hati yang pertamanya saya nak habiskan 2 buah bukit yang betul2 mencabar fizikal dan minda dan yang ke duanya nak menamatkan kayuhan hari tu. Alhamdulillah, kebanyakan bukit dapat saya daki walaupun secara perlahan2 macam semut je. Yang sakit hati ialah tentang organiser hari tu. Tak salah rasanya kalau saya katakan depa tu kedekut, apa taknya 100+ sebotolpun tarak. Dahlah bila sampai check point 4 air mineral terpaksa kongsi dengan Jai. Oklah sambung lain kali pulak. Ngantok, nak tido.

0 comments:

Post a comment

  © Blogger template The Business Templates by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP